«Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών καυσίμων Π.Ε. Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς επιθυμεί να διερευνήσει τη δυνατότητα να προμηθεύεται υγρά καύσιμα και λιπαντικά για τις ανάγκες της από τα πρατήρια που επιθυμούν να συνεργαστούν με αυτή και έχουν το περιθώριο, η εξόφληση θα γίνεται εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του επόμενου μήνα.

Ο προμηθευτής αναλαμβάνει την ευθύνη για την έγκαιρη, σωστή και χωρίς οποιοδήποτε πρακτικό πρόβλημα για την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς παράδοση των καυσίμων. Η παράδοση θα γίνεται στο χώρο στάθμευσης των υπηρεσιακών οχημάτων και μηχανημάτων έργου (συμπεριλαμβανομένου και του υπηρεσιακού δικύκλου) της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι μέχρι και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 να γνωρίσουν εγγράφως, με αίτηση που θα φέρει τουλάχιστον ονοματεπώνυμο, σφραγίδα και υπογραφή, στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς την απόφαση τους να συνεργαστούν με το φορέα μας.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

                                                           

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις