Συγχαρητήρια στα αγαπητά μας παιδιά , στους επιτυχόντες στις Σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης !

Απο τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να συγχαρω ολους τους επιτυχόντες στίς σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ και ΤΕΙ ) και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη .

Η επιτυχια τους αυτή απέδειξε οτι με την δύναμη της ψυχής τους και την προσωπική και οικογενειακή τους προσπάθεια πέτυχαν να ξεπεράσουν φυσικά και ψυχολογικά εμπόδια και να βαδίσουν στήν επιτυχια .
Η βαθμολογία τους ηταν η απόδειξη της σκληρής τους προσπάθειας και παρ οτι είχαν το πλεονέκτημα της ποσόστωσης λόγω των σεισμών του 2014 δεν επαναπαύτηκαν αλλα διάβασαν , κουράστηκαν , ξενύχτησαν , αγχώθηκαν και πέτυχαν .
Οι τελειόφοιτοι των σχολείων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης
με την επιτυχια τους αυτή ,
απέδειξαν για μία ακόμη χρονιά το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης των σχολείων του νόμου μας το οποίο οφείλεται στην μεγάλη εκπαιδευτική ικανότητα των καθηγητών και δασκάλων μας .
Συγχαρητήρια λοιπόν στους επιτυχόντες , στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μας γιαυτήν την μεγάλη επιτυχία .
Εύχομαι στα νέα παιδιά που ανοίγει μία νέα πόρτα στήν ζωή τους να ειναι υγιή , ευτυχισμενα και να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την πρόοδο τους .
Φέτος με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση η δεύτερη κόρη μου , η Μαρία μου, πέτυχε τον πρώτο ουσιαστικό στόχο της ζωής της να μπει στο Πανεπιστήμιο σε οτι ήθελε και την ικανοποιούσε για την καριέρα της και την ζωή της .
Η θεατρολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών ας ειναι το μέσον που θα της δώσει τα εφόδια να κερδίσει την ζωή και την ευτυχία της .
Η μητέρα της που την φρόντισε και την μεγάλωσε με αγάπη και περισσή προσπάθεια ειναι εξ ίσου υπερήφανη γιατι συνέπασχε με τα άγχη και τους προβληματισμούς της Μαρίας .
Συγχαρητήρια Μαρία μου και να εισαι σίγουρη οτι θα εχεις την φροντίδα μας και την αγάπη μας .

Σωτήρης Κουρής
τ. Αντιπεριφερειαρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης .

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις