Λευτέρης Γ. Καλαφάτης: Υπάρχει ανευθυνότητα στον αθλητισμό του τόπου μας

Σας στέλνω αυτό το μήνυμα με σκοπό να ενημερώσω τον κόσμο της Κεφαλονιάς για την ανευθυνότητα που υπάρχει στον αθλητισμό στον τόπο μας.
Με αυτό μου το μήνυμα ξέρω ότι δεν θα αλλάξει κάτι, όμως οφείλω να αναφέρω ότι εδώ και αρκετά χρόνια ακούγεται ότι θα επισκευαστεί το γήπεδο Αργοστολίου ώστε να αθλούμαστε και να διεξάγονται οι αγώνες χωρίς να κινδυνεύουν οι αθλητές αλλά και οι οπαδοί. Κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Για αυτό τον λόγο δηλώνω ότι δεν θα ξανά αθληθώ στο συγκεκριμένο γήπεδο κάτι που σημαίνει ότι μέχρι να τηρήσουν οι αρμόδιοι της υποσχέσεις τους θα απέχω από αυτό που αγαπάω και θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Με εκτίμηση
Λευτέρης Γ. Καλαφάτης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις