Στη Γιορτή της Ρομπόλας στα Φραγκάτα ο Μπάκης Λυκούδης και η Μαρία Μπεκατώρου

Συνοδευόμενος από τη καλή του φίλη Μαρία Μπεκατώρου, χθες 23 Αυγούστου, ο Μπάκης Λυκούδης μαζί με την οικογένεια του παραβρέθηκε στο Γιορτή της Ρομπόλας στα Φραγκάτα. Τον Μπάκη υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ομαλών.
Στο τραπέζι την τιμητική τους είχαν τα σουβλάκια του συλλόγου καθώς και η Ρομπόλα της περιοχής. Μαρία και Μπάκης έδειχνα πολλοί ευδιάθετοι ενώ καταχειροκρότησαν τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου «Μέρμηγκά» με το πλούσιο θέαμα.
Τη παρέα πλαισίωναν οι δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Κοκόσης, Ηλίας Κουρκουμέλης , η Γ.Γ. του Δήμου Κυριακή Νικολαϊδου και ο καλός τους φίλος Μάκης Κεκάτος.
Η Μαρία έδειχνε να το απολαμβάνει και ο Μπάκης της υποσχέθηκε ότι και του χρόνου θα το επαναλάβουν.

bakis fragata bakis-maria maria-bakis

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις