Η Λυσιστράτη επιστρέφει την Τρίτη 25 Αυγούστου στα Ομαλά

Το καλλιτεχνικό σωματείο ΜΑΣΚΕΣ συνεχίζει την παρουσίαση της επιτυχημένης παράστασης του έργου ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ του Αριστοφάνη σε διασκευή, χορογραφίες και σκηνοθεσία του Μάνου Θανόπουλου.
Το επόμενο ραντεβού με το κοινό της Κεφαλονίας είναι την Τρίτη 25 Αυγούστου στο δημοτικό σχολείο στα Ομαλά αυτή θα είναι και η τελευταία ευκαιρια για όσουν δεν είδαν ή θέλουν να ξαναδούν την παράσταση.
Αμέσως μετα το Σάββατο 29 Αυγούστου θα επισκεφτούμε την πανέμορφη Ιθάκη για μια και μοναδικη παράσταση στο νηπιαγωγείο στο Βαθύ, ενω στις αρχές Σεπτεμβρίου οι ΜΑΣΚΕΣ ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το Φιόρο του Λεβαντε δινοντας μια ακόμη παράσταση στο δημοτικό θέατρο Ζακύνθου.
Η παράσταση της Λυσιστράτης άρεσε και αγαπήθηκε πολύ απο το κοινό διμηουργώντας σε όλους εμάς χαρά αλλά και ευχάριστο προβληματισμό για τις επόμενες παραγωγες του καλλιτεχνικού μας σωματείου.

Για τις ΜΑΣΚΕΣ
Γιώργος Κιουρτσής
Γεν. Γραμματέας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις