Προτάσεις για ειδικές φορολογικές ρυθμίσεις για τα νησιά μας κατέθεσε η Βουλευτής

Τις προτάσεις της για ειδικές φορολογικές ρυθμίσεις στο τρέχον έτος για τα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης κατέθεσε η Βουλευτής του νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, στο γραφείο της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομικών, Νάντιας Βαλαβάνη.
Συγκεκριμένα, η βουλευτής τόνισε την ανάγκη για κατάργηση του ΕΝ.Φ.Ι.Α. για το έτος 2015 στα δύο νησιά που επλήγησαν από τους περσινoύς καταστροφικούς σεισμούς, καθώς και τη συμπερίληψη της Ιθάκης στις ειδικές φορολογικές ρυθμίσεις του ίδιου έτους.
Οι παραπάνω προτάσεις αποσκοπούν στην ελάφρυνση των δυο νησιωτικών πληθυσμών που δυστυχώς ακόμη βιώνουν τις συνέπειες των σεισμών του 2014.

Αθήνα 30-5-2015

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις