“Κάτι τρέχει” με το ΙΚΑ Κεφαλονιάς;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας σε σημαντικές υπηρεσίες που ελέγχουν τη Δημόσια Διοίκηση έχουν φτάσει καταγγελίες που σχετίζονται με το ΙΚΑ Κεφαλονιάς.

Ειδικότερα στις καταγγελίες αυτές αναφέρονται “σημεία και τέρατα” για πρόσωπα που κυκλοφορούν με πολυτελή αυτοκίνητα, που μέλη των οικογενειών τους κατέχουν σημαντική ακίνητη περιουσία, για εργαζόμενους, στο ίδιο το ΙΚΑ Κεφαλονιάς χωρίς να τους επικολλούνται συνταξιοδοτικά ένσημα με το γνωστό “τρικ” των προγραμμάτων Stage, την ώρα που το ΙΚΑ κυνηγάει τους μικροεπιχειρηματίες μήπως και δεν βάλουν κανένα ένσημο και άλλα πολλά.

Φυσικά οι καταγγελίες αυτές αν δεν ελεγχθούν από τα αρμόδια θεσμικά όργανα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Για αυτό και εμείς θα περιμένουμε τα πορίσματα που προφανώς να εκδοθούν από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ή από το Υπουργείο Εργασίας, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες μας βρίσκονται οι επίμαχες καταγγελίες και μετά θα τοποθετηθούμε δημοσιογραφικά επί του θέματος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις