24 Σεπτεμβρίου 2020, Πέμπτη

Ένας τόνος σίδερο κλάπηκε από την οικοδομή του Δημοτικού Γηροκομείου

Λοιπόν χθες το βράδυ εκλάπη ένας τόνος σίδερο από την οικοδομή του νέου δημοτικού γηροκομείου στο Αργοστόλι. Σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και μέσα σε λίγες ώρες και συνέλλαβε τους δράστες και βρήκε τα κλοπιμαία, τα οποία και παραδόθηκαν ήδη στον Δήμο.

Πρόκειται ασφαλώς για μία μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας μας που κινητοποιήθηκε άμεσα και στοχευμένα και έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Δήμος Κεφαλλονιάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον νέο Αστυνομικό Δ/ντή κ. Ιωάννη Αγγελόπουλο και την τοπική μας Αστυνομία για την άμεση ανταπόκριση και την επίλυση του λεπτού αυτού ζητήματος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις