Έγινε η παρουσίαση -ενημέρωση για τον Εκπτωτικό Τουρισμό

Στα πλαίσια της Τουριστικής Επιτροπής και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, “Η Κράνη”, παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” η εκδήλωση που αφορούσε τον εκπτωτικό τουρισμό.

Τα στελέχη της εταιρείας SMART PAY HOLIDAY κα Αναίτ Χρυσάφη και κ. Ανδρέας Φίτος παρουσίασαν σε επιχειρηματίες και φορείς του τουρισμού την πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα που είχαν να δημιουργήσουν την εκπτωτική κάρτα, smartpayholidays. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να τονώσουν της τοπική αγορά, προσφέροντας στους τουρίστες που θα επισκεφθούν την Κεφαλονιά την ευκαιρία χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη εκπτωτική κάρτα στα μαγαζιά που θα φέρουν το ανάλογο σήμα, να εξοικονομήσουν χρήματα, μειώνοντας το κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών εκμεταλλευόμενοι το ποσοστό έκπτωσης που θα προσφέρει η κάθε επιχείρηση στον πελάτη.

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων φτάνει τις 150, με πάνω από 80 να βρίσκονται στο Αργοστόλι, ενώ όπως δήλωσε η κα Χρυσάφη υπάρχουν περιοχές όπως η Σκάλα, το Φισκάρδο και η Έρισος που ακόμα δεν έχουν έρθει σε επαφή λόγο του ότι οι επιχειρήσεις στις περιοχές αυτές δεν έχουν ανοίξει ακόμα για την τουριστική σεζόν. Η ισχύ της κάρτας θα είναι από 1η Μαϊου έως και τέλος σεζόν, ενώ ο τουρίστας θα μπορεί να την χρησιμοποιεί για δύο εβδομάδες με την ημερομηνία έναρξης και λήξης να αναγράφεται επάνω.

Ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος στον χαιρετισμό του διευκρίνισε τον ρόλο της Επιτροπής και κατ επέκταση του Δήμου που δεν είναι άλλος από την απλή ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου. Χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Κεκάτος: “Η Τουριστική Επιτροπή δεν διαφημίζει, δεν προτείνει, δεν επιβάλει, πληροφορεί. Περνάει την πληροφορία και ο καθένας θα την αξιολογήσει”.

Στην ενημέρωση παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος, Σπύρος Σαμούρης, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Χρήστος Λευκαδίτης, τα μέλη της Κράνης, Κώστας Πρέντζας και Ιάκωβος Νιφοράτος,  ο καθηγητής, Κώστας Αντ. Πετράκης, η κα Μιλένα Μεσσάρη και επιχειρηματίες του νησιού.

Πως δουλεύει η κάρτα αυτή;

1) Ο τουρίστας πρέπει να αγοράσει την κάρτα αυτή από κάποιο σημείο πώλησης εδώ στην Κεφαλονιά η ακόμα και από το διαδίκτυο. Η κάρτα κοστίζει 10 Ευρώ για ένα ζευγάρι η τετραμελή οικογένεια. Και μπορεί κάποιος να τη χρησιμοποιήσει μέχρι και δυο βδομάδες από την ημέρα αγοράς.

2) Εφόσον έχει αγοράσει την κάρτα, τώρα πρέπει να μπει στην ιστοσελίδα της κάρτας (www.smartpayholiday.com) η να κατεβάσει το application από το AppStore η το GooglePlay ( Το application είναι υπό επεξεργασία ακόμα).

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να δει ποια μαγαζιά συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Εκπτωτικός Τουρισμός στην Κεφαλονιά” με βάση την περιοχή που βρίσκονται.

3) Διαλέγοντας το μαγαζί λοιπόν, από εκεί και πέρα ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να απολαύσει την έκπτωση του.

Με αυτόν τον τρόπο ο τουρίστας έχει την επιλογή από διάφορα μαγαζιά σε όλο το νησί μας , αλλά ταυτόχρονα μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

1-DSC07960 1-DSC07962 1-DSC07963 1-DSC07964 1-DSC07966 1-DSC07967 1-DSC07969 1-DSC07971 1-DSC07972 1-DSC07978 1-DSC07979 1-DSC07980 1-DSC07981 1-DSC07982 1-DSC07984 1-DSC07989 1-DSC07992 1-DSC07994 1-DSC07996

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις