Πρόσκληση σε Βουλευτή και Αντιπεριφερειάρχη για την συνεδρίαση στο Ληξούρι

Αξιότιμη κ. Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης,

ενόψει της 9ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου Δ.Ε Παλικής (κτίριο Τ.Ε.Ι.) στις 8 Απριλίου 2015 ημέρα           Μ. Τετάρτη και ώρα 16.00 με θέμα «Η  Παλική μετά τους σεισμούς»  (πρόσκληση η οποία σας έχει ήδη  κοινοποιηθεί )  και λόγω της  σοβαρότητας του θέματος και δεδομένου ότι πολλά θέματα  άπτονται των αρμοδιοτήτων της κεντρικής κυβέρνησης ,κρίνουμε απαραίτητη την παρουσία σας στην συγκεκριμένη συνεδρίαση και σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε.

Αξιότιμε κ.Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων ,

ενόψει της 9ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου Δ.Ε Παλικής (κτίριο Τ.Ε.Ι.) στις 8 Απριλίου 2015 ημέρα Μ. Τετάρτη και ώρα 16.00 με θέμα «Η Παλική μετά τους σεισμούς» (πρόσκληση η οποία σας έχει ήδη κοινοποιηθεί ) και λόγω της σοβαρότητας του θέματος και δεδομένου ότι πολλά θέματα άπτονται των αρμοδιοτήτων της κεντρικής κυβέρνησης ,κρίνουμε απαραίτητη την παρουσία σας στην συγκεκριμένη συνεδρίαση και σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις