Όλα έτοιμα στη Σάμη για την φετινή σεζόν

Επειδή κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα από αντιπολιτευόμενες προς την Δημοτική Αρχή ιστοσελίδες με προφανή σκοπό να δημιουργήσουν σύγχυση και παραπληροφόρηση στον κόσμο αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Σάμη και στα Σπήλαια Μελισσάνη και Δρογκαράτη, λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν, κάναμε ρεπορτάζ που δείχνει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που θέλουν να περάσουν οι μονίμως “παραπονούντες” και “μεμψιμοιρούντες”.

Η Σάμη λάμπει από καθαριότητα ενώ τα Σπήλαια είναι πανέτοιμα από την προηγούμενη Κυριακή καθώς έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης (καθαριότητα, βαψίματα, έλεγχος στον ηλεκτροφωτισμό) μετά από εντολή του αρμοδίου Αντιδημάρχου Σάμης Δ. Λυκούδη και με την επίβλεψη του μηχανικού του Δήμου Σπύρου Σπαθή.

Οι φωτο που δημοσιεύουμε αποτελούν την πλέον κατάλληλη απάντηση στην εμπάθεια και την παραπληροφόρηση:

sp sp8 sp9 sp10 sp11

sp1 sp2 sp3 sp4 sp5 sp6 sp7

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις