Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς «Ο ΜΠΑΛΛΟΣ» στο «ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΑΜΩΜΑ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς «Ο ΜΠΑΛΛΟΣ» συμμετείχε στην Έκθεση –Φεστιβάλ «Ελλήνων Αντάμωμα» στις 28 Μαρτίου 2015 στο Σ.Ε.Α. ΣΕΙΡΙΟΣ εκπροσωπώντας την Κεφαλλονιά. Η έκθεση – φεστιβάλ «Ελλήνων Αντάμωμα» με στόχο την προβολή της Ελληνικής παραδοσιακής παραγωγής, επιχειρηματικότητας, ανάπτυξης αλλά και την προβολή του Πολιτιστικού γίγνεσθαι της Ελλάδας, στη διάρκειά της θα φιλοξενήσει πάνω από 120 εκθέτες και 80 Παραδοσιακούς Συλλόγους από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο ΜΠΑΛΛΟΣ παραβρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου του Β΄, του Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Α. Μητρόπουλου, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , φορέων, οργανισμών, συλλόγων και πλήθους κόσμου.
Μετά την τελετή του Αγιασμού και τον Χαιρετισμό του Αρχιεπισκόπου και του Αντιπροέδρου της Βουλής , ο Σύλλογος προσέφερε συμβολικά Κεφαλλονίτικα φιλέματα στον Αρχιεπίσκοπο και σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Ο ΜΠΑΛΛΟΣ χόρεψε με ενθουσιασμό χορούς της Κεφαλλονιάς, εντυπωσίασε με τα τσαλίμια, τη λεβεντοσύνη και τη χάρη των χορευτών και καταχειροκροτήθηκε. Με την άρτια παρουσία του, τους χορούς, τα λαογραφικά, τη μουσική, τη φορεσιά, το λάβαρο και τα παραδοσιακά Κεφαλλονίτικα φιλέματα, ξεχώρισε, ξεσήκωσε, ανέδειξε τον πολιτισμό της Κεφαλλονιάς και τίμησε τη δική του ιστορική πολιτιστική διαδρομή.
Θερμές ευχαριστίες : Στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, το Δήμο Κεφαλλονιάς, την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., το Κοργιαλένειο Ίδρυμα, το Χαροκόπειο Εργαστήριο και την Επιχείρηση των Αφων Σπαθή.

DSC_0523 IMG_0822 IMG_0825 IMG_0831 IMG_0833 IMG_0836 IMG_0839 IMG_08461 SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις