2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Ο Δήμος Κεφαλονιάς υποδέχτηκε τον νέο διευθυντή της Easy Jet

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε στο Δημαρχείο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος μαζί με το Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων, Γεράσιμο Τιμοθεάτο και τον Τουριστικό Πράκτορα, Γιώργο Γεροντάκη στο νέο Διευθυντή στην Ελλάδα της Αεροπορικής Εταιρείας, Easy Jet, Dody Grippa και της υπεύθυνης για το Γραφείο Κεφαλονιάς, Ελίζας Τσακάκη.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού υπογράμμισε την εκτίμηση του Δήμου Κεφαλονιάς προς την εταιρεία Easy Jet, για την προβολή του νησιού μας στο εξωτερικό, καθώς και για τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών-τουριστών που φέρνει κάθε χρόνο στην Κεφαλονιά συμβάλλοντας τα μέγιστα στην τοπική οικονομία που ως γνωστόν κατά ένα μεγάλο μέρος εξαρτάται από τον τουρισμό.

Η συνεργασία με την Easy Jet ήταν μία προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια περίπου και που φέρει τις υπογραφές του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, της Προέδρου της Ομοσπονδίας Καταλυμάτων, Κατερίνας Ατσάρου και του Προέδρου του Επιμελητηρίου, Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Ο κ. Grippa ήταν φανερά ικανοποιημένος ενώ αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στην υποδοχή που επιφύλαξε το Λύκειο Ελληνίδων σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων και τον Δήμο Κεφαλονιάς, στο πρώτο αεροπλάνο της Easy Jet για τη φετινή χρονιά, που προσγειώθηκε την Τρίτη 31 Μαρτίου στο αεροδρόμιο “Άννα Πολλάτου”, γεμάτο με Άγγλους τουρίστες από το Gatwik. Ο κ. Κεκάτος ζήτησε από το νέο Διευθυντή της εταιρείας να μεταφέρει στους υπεύθυνους της Easy Jet ένα πάγιο αίτημα των Άγγλων που διαμένουν μόνιμα στο νησί μας, για τουλάχιστον μία πτήση όλο το χρόνο έτσι ώστε οι 5000 Άγγλοι που διάλεξαν το νησί μας για τη μόνιμη κατοικία τους, να είναι σε συχνή επαφή τόσο με την Βρετανία όσο και με την Κεφαλονιά, καθώς τώρα αναγκάζονται να περιμένουν την έναρξη της τουριστικής σεζόν για να μπορέσουν να επισκεφθούν την Κεφαλονιά.

Αμέσως μετά ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κεκάτος τίμησε τον κ. Dody Grippa με μία αναμνηστική πλακέτα του Δήμου Κεφαλονιάς και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα θέση που αναλαμβάνει.

1-DSC06849 1-DSC06851 1-DSC06854 1-DSC06855 1-DSC06856 1-DSC06858 1-DSC06861 1-DSC06865

1-DSC06868 1-DSC06872 1-DSC06879

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις