Ναπολέων Μαραβέγιας: Το υπ. Παιδείας αναγνωρίζει το σημαντικό έργο που παράγει το ΤΕΙ

Συναντήσαμε τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Ναπολέων Μαραβέγια στην πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα που διοργάνωσε το ΤΕΙ με θέμα την Επτανησιακή Διατροφή, όπου είχαμε την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή για την αύξηση στον αριθμό των εισακτέων.

Μία πολύ σπουδαία κίνηση από πλευράς Υπουργείου Παιδείας και η οποία οφείλεται στην εκτίμηση και τη θετική αξιολόγηση του έργου που παράγει το συγκεκριμένο ΤΕΙ, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, με συνέπεια να αυξηθεί ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών κατά 40%.

Σύμφωνα τον κ. Μαραβέγια το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο, με συνεχής αναβαθμίσεις τόσο σε εκπαιδευτικό προσωπικό όσο και σε ερευνητικό έργο, ενώ εξέφρασε την ευχή η τοπική κοινωνία να αναγνωρίσει και αυτή το σημαντικό έργο που παράγει το Ίδρυμα, χαρακτηριστικά ο κ. Μαραβέγιας είπε:  “Στην τοπική κοινωνία εναπόκειται να μπορέσει να κρατήσει όλους αυτούς τους εισακτέους στο Ίδρυμά μας, προσφέροντάς τους την καταλληλότερη φιλοξενία που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί”.

Όσον αφορά τα σενάρια περί κλεισίματος ή συγχωνεύσεων κάποιων ΤΕΙ της χώρας από πλευράς Κυβέρνησης, ο κ. Μαραβέγιας απέκλεισε μία τέτοια πιθανότητα, με το σκεπτικό ότι εφόσον έχουμε αύξηση στον αριθμό των φοιτητών λογικά δεν τίθεται θέμα κλεισίματος του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις