Ε.Α.Σ. : Χρηματοδοτήσεις ντόπιων Μελισσοκόμων

Κάθε ντόπιος Μελισσοκόμος έχει την ευκαιρία, με την επίσκεψή του στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης στο Αργοστόλι, να ενημερωθεί για όλα εκείνα που χρειάζεται να ξέρει για να σταθμίσει την τελική του απόφαση: αν μπορεί και αν τον συμφέρει να συμμετάσχει στις χρηματοδοτούμενες Μελισσοκομικές δράσεις για το έτος 2015 όπως : α) «Αντικατάσταση κυψελών» όπου ενισχύεται η δαπάνη για την προμήθεια καινούργιων κυψελών και β) «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» όπου ενισχύεται η δαπάνη μετακίνησης των μελισσοσμηνών από τον συνήθη μόνιμο τόπο της μελισσοκομικής εκμετάλλευσης σε άλλον.
Ο Ε.Α.Σ. συνεργαζόμενος με το Μελισσοκομικό Κέντρο Δυτικής Ελλάδας παρέχει δωρεάν την σύνταξη πλήρους φακέλου υποψηφιότητας για συμμετοχή στις ανωτέρω δράσεις σε όσους Κεφαλλονίτες και Θιακούς Μελισσοκόμους επιθυμούν να συμμετάσχουν, καταθέτοντας τα δικαιολογητικά τους στο Κ.Ε.Α. του Ε.Α.Σ. το αργότερο έως Τετάρτη 29/4/2015.

Για το Δ.Σ. του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Ανδρέας Π. Καλαφάτης, Πρόεδρος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις