Ευχαριστήρια επιστολή του Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κεφαλονιάς

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πρώτες 4 παραστάσεις ( 27-30 Μάρτη ) , για τα 30χρονα του ΕΘΚ , με τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ , σε σκηνοθεσία Τασίας Γεωργάτου και Γιάννη Καλατζόπουλου , στον νέο Πολυχώρο ΚΑΠΙΤΟΛ ,στο Φανάρι Αργοστολίου .

Και τις τέσσερεις βραδιές το θέατρο γέμισε ασφυκτικά , με το κοινό να χαίρεται την παράσταση , αλλά και τον καινούργιο πολιτιστικό χώρο .
Πολλοί φίλοι έκαναν προτάσεις και κατέθεσαν ιδέες για την παραπέρα βελτίωση των υποδομών του Πολυχώρου , και όλες όσες είναι εφικτές θα πραγματοποιηθούν , σύντομα , όταν οι οικονομικές συνθήκες το επιτρέψουν .
Αυτές τις μέρες , εμείς οι άνθρωποι του ΕΘΚ , νοιώσαμε μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση . Νοιώσαμε επίσης ότι ξαναχτίζονται οι δεσμοί μας με το κοινό , που μας παρακολουθεί χρόνια .
Με την ευκαιρία αυτή , θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους , μέχρι τώρα , μας βοήθησαν να κάνουμε πράξη το όνειρό μας να αποκτήσουμε δική μας στέγη , και συγκεκριμένα :
– Τον Δημήτρη Καλαφάτη και την οικογένειά του
– Τον Σπύρο Λεγάτο , για την κατασκευή της σκηνής
– Τον Γεράσιμο Ιακωβάτο – Τυπάλδο , ηχητικά – φωτισμούς

Καθώς και τους παρακάτω για την οικονομική τους στήριξη :

– Σπύρο Μαγουλά , Ναυτιλιακά
– Παναγή Ατσάρο , έμπορο
– Γεράσιμο Νεόφυτο , Κατάστημα Μουίκη
– Πέτρο Σιμάτο , ηλεκτρολογικά
– Α & Γ. Τζουγανάτο , κλιματισμό
– Σ & Σ Καλαφάτη , υφάσματα
– Λασκαράτος ΟΕ.- Τυπογραφείο
– Κουνάδης Ν. – Τέντες
– Κορσάνος Γ. – Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις .

Τέλος θα είναι μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τα μέλη μας , που σχεδίασαν , εργάστηκαν και φρόντισαν , για την διαμόρφωση του χώρου αυτού , σε ένα λειτουργικό , ζεστό και φιλόξενο χώρο πολλαπλών εκδηλώσεων .

Το ΕΘΚ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις