27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Τρία νέα καράβια θα αναλάβουν την ακτοπλοϊκή σύνδεση με την υπόλοιπη Ελλάδα

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μάθαμε ότι πολύ σύντομα, αρχές Ιουνίου για την ακρίβεια, θα έρθει στο νησί μας μία καινούργια ακτοπλοϊκή εταιρεία και η οποία αναμένεται ότι θα δώσει άλλη πνοή στην σύνδεση με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες την εταιρία με την επωνυμία Ionian Fast Ferries έχει αναλάβει Πρόεδρος Ποδοσφαιρικής Ομάδας, ενώ ο εκπρόσωπος της εταιρείας για την Κεφαλονιά θα είναι ο συμπατριώτης μας, Χριστόφορος Χουρμούζης, ο οποίος προς στο παρόν δεν θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το πολύ σημαντικό αυτό θέμα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών. Μας ζήτησε να κάνουμε υπομονή και ότι σύντομα θα πάρουμε τις απαντήσεις που ψάχνουμε.

Τρία θα είναι τα καράβια που θα αναλάβουν την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κεφαλονιάς, το ένα θα μπει στην γραμμή Πόρος-Κυλλήνη και θα πραγματοποιεί την διαδρομή σε 45 λεπτά , το δεύτερο στην Πάτρα-Σάμη με διάρκεια ταξιδιού μιάμιση ώρα και το τρίτο θα κάνει το δρομολόγιο Σάμη-Αστακός-Λευκάδα σε μία περίπου ώρα, ενώ θα πηγαίνει και Ιθάκη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις