27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Σοκ: Παραιτήθηκε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή

Μία είδηση βόμβα “έσκασε” σήμερα για όλη την Κεφαλονιά καθώς αργά το βράδυ παραιτήθηκε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή αφού δεν μπόρεσε να αντέξει τη σκληρή αντιπολίτευση που ασκούσαν οι Θεόφιλος Μιχαλάτος, Διονύσης Αραβαντινός, Βασίλης Ρουχωτάς και ΦΙ.ΚΟ.

Ειδικά δε η σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή του ΦΙ.ΚΟ “γονάτισε” τον Αλέξανδρο Παρίση και την ομάδα του οι οποίοι κατά κυριολεξία “φεύγουν νύχτα” από το Δημαρχείο. Μετά από αυτή την παραίτηση έκπληξη, η οποία είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναλαμβάνουν τις πλέον κρίσιμες θέσεις του Δήμου οι ακόλουθοι: Δήμαρχος, Θεόφιλος Μιχαλάτος, Αντιδήμαρχος Παλικής Ιωσήφ Λουκέρης, Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Ελπίδα Κατσαϊτη, Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διονύσης Αραβαντινός, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Σταύρος Τραυλός, Πρόεδρος Διαδημοτικής, Βασίλης Ρουχωτάς, ενώ ο Σπύρος Σαμούρης θα αναλάβει επιτέλους ξανά το Αργοστόλι.

Σήμερα 12 το μεσημέρι η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής ενώ ήδη έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί οπαδοί των παρατάξεων που έχασαν τις Εκλογές και πανηγυρίζουν την εκλογή των επικεφαλής τους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις