Έρχεται η Πρέσβης του Βιετνάμ στην Κεφαλονιά

Η νέα Πρέσβης του Βιετνάμ θα επισκεφθεί το νησί μας τη Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα την Μεγάλη Παρασκευή το απόγευμα θα βρίσκεται στην Κεφαλονιά.

Η κα Tran Thi Ha Phuong θα έχει εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση στο Δημαρχείο, το Μεγάλο Σάββατο το πρωί ενώ συνάντηση θα έχει και με την Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Η κα Phuong θα επισκεφθεί το νησί μας για πρώτη φορά, μετά από πρόσκληση του επιχειρηματία Ντάνι Γιακουμάτου για την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των χωρών. Η κα Phuong θα παραμείνει και την Κυριακή του Πάσχα στην Κεφαλονιά ενώ θα αναχωρήσει τη Δευτέρα το πρωί για την Αθήνα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις