Ευχαριστήρια επιστολή από τον Σύλλογο ΑμΕΑ “Η Ελπίδα”

Οι Γονείς και Κηδεμόνες και τα παιδιά του Συλλόγου ΑΜΕΑ –Η ΕΛΠΙΔΑ- ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που για άλλη μια φορά έδειξαν την ευαισθησία τους και μας ενίσχυσαν στο πασχαλινό παζάρι μας τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.

Ευχαριστούμε την Διοίκηση της ΚΕΔΗΚΕ και την Διοίκηση της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φίλους και εθελοντές του Συλλόγου μας που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το παζάρι:
Την Πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων Αργοστολίου κα Ευρώπη Μοσχονά –Μαραγκάκη καθώς και τα μέλη για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Το Τυπογραφείο Π. Λασκαράτου, το βιβλιοπωλείο ΚΥΒΟΣ και το βιβλιοπωλείο Χ. Σταματελάτου ,την κα Μαρία Μανωλάτου, κα Σοφία Θεοδωρακάτου, κα Ρεγγίνα Καρανίκα, κα Μαρία Γαλιατσάτου, κα Ειρ. Γιαννούλη κα Ειρ. Μουρελάτου κα Ηλέκτρα Μανέντη ,κα Αφροδίτη .Μπάνη κα Κατερίνα Μπάνη κο Ιορδάνη. Γεμενεντζή την οικογένεια κας Διον. Χαλικιά και τα ΜΜΕ που πρόβαλαν την προσπάθειά μας αυτή.
Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις