4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Συνεχίζεται η κωμωδία: Ο ΦΙ.ΚΟ. του …4% νομίζει ότι κάνει αντιπολίτευση!!!

Τελικά μέχρι να μπει η Μεγάλη Εβδομάδα θα έχουμε διαρκές πολιτικό τριώδιο, μετά λοιπόν τον μεγάλο ηττημένο των πρόσφατων εκλογών Θεόφιλο Μιχαλάτο, τώρα εμφανίζονται και οι “ουραγοί του πολιτικού παιχνιδιού” στην Κεφαλονιά, δηλαδή οι ΦΙ.ΚΟ. από το Ληξούρι να ζητούν την …”παραίτηση της Δημοτικής Αρχής”!!!

Ρε, παιδιά και άλλοι “πατώσανε” στις εκλογές αλλά δεν κάνουν και έτσι. Υπομονή, πέντε χρόνια είναι θα περάσουν, θα ξανα-έχετε την ευκαιρία να ξανα-εκλεγείτε από τον κόσμο. Μέχρι τότε συστήνουμε πολλά “κρύα μπάνια” και πολλές “μέντες”.

Υ.Γ.: Πάντως ειδικά με τον ΦΙ.ΚΟ. όπως μαθαίνουμε στο Μέγαρο διασκεδάσουν απίστευτα αφού τους θεωρούν ως ιδανικούς για να γελάνε.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις