27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ανακοίνωση από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο

Στο κάλεσμα της σύσκεψης που έγινε την Κυριακή 29/03/2015 στην αίθουσα του Ε.Κ.Κ.Ι. παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των φορέων Σύλλογος Υδραυλικών Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σύλλογος Λογιστών Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης και η Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε.

Τέθηκαν τα θέματα (Ασφαλιστικό, φορολογικό, κυριακάτικη αργία, ακτοπλοϊκό) και προγραμματίζονται κοινές δράσεις με πρώτη την Τετάρτη 01/04/2015 παράσταση διαμαρτυρίας για το( ασφαλιστικό για την αύξηση του ορίου ηλικίας για την επιστροφή τις δέκατης τρίτης και δέκατης τέταρτης σύνταξης για την αρπάγη από τη συγκυβέρνηση του αποθεματικού του ταμείου μας). Δεύτερη κινητοποίηση 05/04/2015 για την κατάργηση τις κυριακάτικης αργίας. Ομόφωνα καταδικάζουμε την απομόνωση των νησιών μας από την ακτοπλοΐα.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις