2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Όλα έτοιμα για τον 5ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου-Οι αθλητές πήραν τα νούμερα και τα τσιπάκια

Όλα έτοιμα για τον αυριανό μεγάλο αγώνα δρόμου με τους αθλητές να ανυπομονούν για την εκκίνηση, που φέτος θα δοθεί ανάμεσα στο Premier και το Palazzino σύμφωνα με την επίσημη μέτρηση που έγινε από τον ΣΕΓΑΣ.

Η διαδρομή είναι 10 χιλιομέτρων και στην οποία μπορούν να συμμετέχουν ενήλικες όλων των ηλικιών και των …αντοχών, καθώς ο αγώνας δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες δρομείς αλλά οποιοσδήποτε θέλει να μπορεί να δηλώσει συμμετοχή.  Άλλωστε δεν έχει σημασία αν κερδίσεις ή αν χάσεις, αν ολοκληρώσεις τη διαδρομή ή αν σταματήσεις κάπου στη μέση, το θέμα είναι να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να δώσεις το παρών σε ένα αθλητικό γεγονός που πλέον αποτελεί θεσμό για το νησί μας.

Σήμερα το απόγευμα οι αθλητές που ήδη έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά παρέλαβαν τα νούμερα με τα οποία θα αγωνιστούν αλλά και ένα φάκελο με το τσιπάκι, το οποίο πρέπει να φορέσουν στον αστράγαλο για να γίνει η σωστή καταγραφή των χιλιομέτρων που διάνυσε ο κάθε αθλητής.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

1-DSC06206

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις