2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στον Πανελλήνιο Μαραθώνιο Αλληλεγγύης

Σε μία πολύ σημαντική προσπάθεια θα συμμετέχει ο Δήμος Κεφαλονιάς μετά από πρόσκληση της Συγγραφέας και Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Πανελλήνιου Μαραθώνιου Αλληλεγγύης, Χαρά Καραγιαννάκη.

Ο Πανελλήνιος Μαραθώνιος Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το Σωματείο Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος διοργανώνουν πολιτιστικό και κοινωνικό πρόγραμμα δράσης στα πλαίσια του οποίου μέσα από φιλανθρωπικές θεατρικές παραστάσεις θα δημιουργηθεί ένα Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για Παιδιά σε Δημόσιο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν 50 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, μία σε κάθε πόλη, ενώ τα έσοδα των παραστάσεων να διατεθούν όπως είναι φυσικό για την σωστή ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα παιδιών.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, η κα Χαρά Καραγιαννάκη και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Γεράσιμος Τιμοθεάτος παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουν στον κόσμο για την κίνηση ανθρωπιάς και ευαισθησίας, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιδιά.

Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν ο Ιατρικός Σύλλογος, η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης και άλλοι φορείς. Η κα Καραγιαννάκη ευχαρίστησε τον Δήμο Κεφαλονιάς για την άμεση ανταπόκριση, ενώ εκ μέρους του Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος τίμησε την κα Καραγιαννάκη με μία αναμνηστική πλακέτα του Δήμου.

REC022

1-DSC06161 1-DSC06162 1-DSC06163 1-DSC06164 1-DSC06165 1-DSC06168 1-DSC06169

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις