5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Ο Ε.Α.Σ. κοντά στους Παλλικισιάνους

Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός στηρίζοντας έμπρακτα όλους τους Παλλικισιάνους Eλαιοπαραγωγούς, Αμπελουργούς, Κτηνοτρόφους, Μελισσοκόμους, Κηπευτικοπαραγωγούς, Δενδροκαλλιεργητές, Αλιείς κλπ, δικαιούχους Ενιαίας Ενίσχυσης και Αγροπεριβαλλοντικών Μέτρων (Εξισωτική, Άρθρο 68, Βιολογική Γεωργία – Κτηνοτροφία, Σπάνιες Φυλές κλπ) ενημερώνει ότι, εξειδικευμένο προσωπικό του θα βρίσκεται στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ, πλησίον πλατείας Αγίου Νικολάου Μηνιατών, από την Τετάρτη 1η έως και την Παρασκευή 3η Απριλίου 2015 από 8:00 πρωί έως 4:00 απόγευμα, για την καλύτερη διευκόλυνσή τους στην υποβολή της Αίτησης για Αγροτικές Επιδοτήσεις έτους 2015.
Τα δικαιολογητικά που ΔΕΝ έχουν αλλάξει από πέρυσι δεν χρειάζεται να προσκομιστούν ξανά. Όλοι οι Παλλικισιάνοι Παραγωγοί οφείλουν να έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μαζί τους ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΦΟΡΙΑΣ 2014 και ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ καθώς και όσα δικαιολογητικά ανανεώνονται κάθε χρόνο ή έχουν αλλάξει από πέρυσι.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι Παλλικισιάνοι Παραγωγοί, παλαιοί και νέοι, να τηρήσουν το παραπάνω πρόγραμμα, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν άμεσα διασφαλίζοντας τις Αγροτικές Επιδοτήσεις τους.
Πληροφορίες στα γραφεία του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι τηλ. 26710-22927.

Για το Δ.Σ. του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Ανδρέας Π. Καλαφάτης, Πρόεδρος Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις