Επιστρέφει αυτή την εβδομάδα το “Νήσος Κεφαλονιά”

Μετά από εκτεταμένες εργασίες επισκευής και ανανέωσης, επιστρέφει στα δρομολόγιά του το πλοίο “ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ”.

Η εκτιμώμενη ημέρα επιστροφής του από την πλοιοκτήτρια εταιρεία έχει οριστεί την προσεχή Παρασκευή 3 Απριλίου οπότε και το πλοίο θα έχει ολοκληρώσει τον απαιτούμενο δεξαμενισμό του.

Στελέχη της εταιρείας επικαλούνται μετά βεβαιότητος ότι το πλοίο μετά την εκτεταμένη επισκευή του θα διατηρήσει την ταχύτητα των 20,5 μιλίων την ώρα και θα κρατήσει έτσι τα σκήπτρα του ταχύτερου πλοίου στο Ιόνιο και ενός από τα ταχύτερα των ελληνικών θαλασσών.

Εάν η εταιρεία επιβεβαιωθεί, τότε θα έχουμε ξανά χρόνο ταξιδιού Κεφαλονιά-Κυλλήνη σε 1 ώρα και 15 λεπτά ενώ-πάλι σύμφωνα με την Kefalonian Lines-στις 3 Απριλίου ξεκινούν τα νέα δρομολόγια με βάση τα οποία θα υπάρχουν 5 αναχωρήσεις ημερησίως από την Κεφαλονιά προς την Κυλλήνη. Επίσης απευθείας σύνδεση θα αποκτήσει και το Βαθύ της ΙΘάκης, όπου θα διανυκτερεύει το ένα από τα δύο πλοία της Κεφαλονίτικης εταιρείς.

Εν αναμονή λοιπόν της επανόδου του “ΝΗΣΟΣ”…

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις