2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

FIVOS BOZAS – ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΠΑΣΑΙ

Ο Φοίβος Μποζάς παρουσιάζει το νέο του Official Digital Single. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη διασκευή στον εκκλησιαστικό ύμνο «Αί Γενεαί Πάσαι».

Ο σαξοφωνίστας, μετά την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «anaplus» που κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη του 2013 από την εταιρια Protasis, κυκλοφορεί με την ίδια εταιρία μία δική του πρωτότυπη ορχηστρική εκδοχή του γνωστού ύμνου με στόχο να αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο μουσικό κομμάτι που δε θα απευθύνεται μόνο στην περίοδο του Πάσχα.

Η ηχογράφηση έγινε από το Φοίβο Μποζά και το Δημήτρη Παπαλάμπρου (κιθάρα). Ενορχηστρώθηκε από το Φοίβο Μποζά και το Γρηγόρη Βλαχούλη. Η επεξεργασία και η παραγωγή ήχου έγινε από το Γρηγόρη Βλαχούλη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στο δίσκο «anaplus».
Το κομμάτι κυκλοφορεί μόνο σε ψηφιακή μορφή σε όλα τα digital music stores.

Fivos Bozas / Φοίβος Μποζάς – Οfficial | Facebook

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις