Συνάντηση με αντιπροσωπεία κατοίκων Σάμης είχε ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης

Αντιπροσωπεία κατοίκων της Σάμης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Αντιδήμαρχο Διονύση Λυκούδη στο γραφείο του με αντικείμενο το θέμα του μαέστρου της Φιλαρμονικής “ΘΕΜΟΣ ΑΜΟΥΡΓΗΣ” σε συνάρτηση με την πρόσφατη προκήρυξη που εξέδωσε η ΚΕΔΗΚΕ. Μαζί τους ήταν και η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Εκ μέρους των κατοίκων ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο το ψήφισμα της χθεσινής Λαικής Συνέλευσης:

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα διάλυσης της Φιλαρμονικής και υπογράμμισε ότι ο Δήμος υποχρεώθηκε από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου να εφαρμόσει την κείμενη νομοθεσία που προβλέπει προκήρυξη των θέσεων:

Εν συνεχεία ο Δ. Λυκούδης πρότεινε στην βουλευτή να διερευνήσει την δυνατότητα νομοθετικής ρύθμισης ώστε να καταστεί δυνατή η αλλαγή αυτού του νομοθετικού πλαισίου που ουσιαστικά “δένει τα χέρια” του Δήμου και της ΚΕΔΗΚΕ:

dim3 dim2 dim1 dim

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις