Με το εισιτήριο ανόδου στην… τσέπη ο ΑΣΚ κόντρα στον Πατρέα – Πρώτο δυνατό τεστ των μικρών (τμήμα μίνι)

Το άγχος πλέον έχει φύγει, καθώς ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό του στην Α1 Κατηγορία.

Ως εκ τούτου, ο πρωταθλητής της κατηγορίας ΑΣΚ θα ταξιδέψει «με το εισιτήριο στην τσέπη» την Κυριακή 29 Μαρτίου στην Πάτρα, για να αντιμετωπίσει στο κλειστό «Δ. Τόφαλος» τον Πατρέα (2.30μ.μ.), θέλοντας ωστόσο να συνεχίσει τη νικηφόρο σερί του.

Η ομάδα μας, με εξαιρετικές εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, έχει εξασφαλίσει την άνοδό της, με τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α2’ ΕΣΚΑ-Η να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ξεκινάει το αγωνιστικό τμήμα των μίνι

Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, ο ΑΣΚ συμμετέχει με το αγωνιστικό τμήμα των μίνι (11 έως 13 ετών ) στον 3ο όμιλο του τουρνουά μίνι που γίνεται στην Πάτρα και το διοργανώνει η ΕΣΚΑ-Η.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 2 μ.μ. στο γήπεδο των Ροϊτικων, το τμήμα μίνι του ΑΣΚ θα αναμετρηθεί με το αντίστοιχο τμήμα της ισχυρής σε τμήματα υποδομής ΕΑ Παραλίας.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάννης Βουργίδης, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει ο έφορος Γιώργος Γιαννάτος.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις