Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Συνεχίζονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη οι εικαστικές δράσεις του Κώστα Ευαγγελάτου. Στην Αθήνα συνεχίζεται στο POLIS ART, Αρσάκειο, Αίθριο Στοάς του Βιβλίου, με μεγάλη προσέλευση φιλότεχνων, μέχρι τις 30 Μαρτίου η ατομική του έκθεση με τίτλο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ, PERFORMANCE.( στις φωτογραφίες με την ηθοποιό, συγγραφέα Γωγώ Ατζολετάκη και την μουσικό-performer Φαίη Μπρουζάκη). 

Συμμετείχε επίσης επίσης σε ομαδικές εικαστικές εκθέσεις της ομάδας τέχνης ART WAY, του Ομίλου για την Ουνέσκο Πειραιώς και Νήσων, της Ένωσης καλλιτεχνών “Το Εργαστήρι” στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, ενώ μέχρι το Πάσχα συμμετέχει και σε εκθέσεις κοινωνικής προσφοράς στο Κέντρο Τεχνών του Πάρκου Ελευθερίας και του Ιδρύματος Πολιτισμού και Εκπαίδευσης “Ανδρέας Λεντάκης”.
Το Σάββατο 28 Μαρτίου συμμετέχει με τρία έργα του στην μεγάλη διεθνή έκθεση mail-art με τίτλο ” Ο Άλλος “, του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και της εικαστικής ομάδας Teetotum στην TETTIX GALLERY, Διαλέττη 3 στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση αυτή με 113 καλλιτέχνες από 22 χώρες θα διαρκέσει μέχρι 25 Απριλίου 2015.

www.gisi.gr/evangelatos

www.artnewsfonest.blogspot.com

EVANGELATOS ART INVITATION ART tettix Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΦΑΙΗ ΜΠΡΟΥΖΑΚΗ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΓΩΓΩ ΑΤΖOΛΕΤΑΚΗ ΣΤΟ POLIS ART

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις