6 Δεκεμβρίου 2020, Κυριακή

“Μία από τα ίδια” ήταν η σύσκεψη στο Ληξούρι

“Μία από τα ίδια” στη χθεσινή συνάντηση που είχε διοργάνωσε η βουλευτής στο Ληξούρι για το ζήτημα της αποκατάστασης των σεισμοπλήκτων.

Αντί να μιλήσει ο πολύς ο κόσμος τη συζήτηση ουσιαστικά μονοπώλησαν οι γνωστοί αποτυχημένοι παράγοντες της περιοχής που περιφέρουν την πίκρα τους (Ρουχωτάς, Αραβαντινός, Λουκέρης, Ηλίας Παρίσης κ.ά).

Ο υπουργός κ. Σπίρτζης απέφυγε να δεσμευθεί επί της ουσίας για τα θέματα που “καίνε” αλλά γενικώς η εικόνα του ήταν αξιοπρεπής και σοβαρή, το μήνυμα που ήθελε να περάσει είναι ότι “λεφτά δεν υπάρχουν” και καλό είναι να είναι συγκρατημένοι ως προς τις προσδοκίες τους.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα “ευτράπελα” όπως όταν ένας ομιλητής δήλωσε ότι: Πρέπει να στηριχθεί και το νησί τη Παλικής χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάποια αντιδικία με το γειτονικό νησί της …Κεφαλονιάς.

‘Άντε και τον άλλο μήνα να είμαστε καλά να τα ξαναβρεθούμε και να ξαναπούμε τα ίδια.

φωτό e-kefalonia.net

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις