4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Το ΕΘΚ παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση “Τα παιχνίδια του έρωτα”

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

27 Μαρτίου – Παγκόσμια μέρα Θεάτρου

30 Χρόνια Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς

Στις 27 Μαρτίου 2015, Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου, αποφασίσαμε να τιμήσουμε, με καθυστέρηση ενός χρόνου, λόγω των σεισμών, τα 30 χρόνια Δημιουργίας του Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κεφαλονιάς.
Η τιμητική αυτή εκδήλωση θα γίνει στην νέα μας θεατρική σκηνή, στο ΚΑΠΙΤΟΛ, στο Φανάρι, Αργοστολίου, στις 9 μ.μ. και γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περ. Εν. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, και η είσοδος θα είναι μόνο με προσκλήσεις για όσους τα 30 αυτά χρόνια συμμετείχαν ή συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο , στην πορεία του ΕΘΚ , και τους δημοσιογράφους .
Στην εκδήλωση θα τιμηθούν όλοι όσοι δούλεψαν, προσέφεραν, συνεργάστηκαν, συνέβαλαν και στήριξαν την μεγάλη αυτή προσπάθεια του συλλόγου μας τα τριάντα αυτά χρόνια.
Σκηνοθέτες , μουσικοί , σκηνογράφοι , χορογράφοι, ενδυματολόγοι , τεχνικοί , ηθοποιοί , σύλλογοι, φορείς και άτομα, θα τιμηθούν για την συμμετοχή τους (ηθικά, πρακτικά και υλικά) στην ιστορία αυτή των 30 και πλέον χρόνων του ΕΘΚ .
Θα είναι όλοι εκεί, να μοιραστούν μαζί μας την χαρά, τις αναμνήσεις και το μέλλον του θεάτρου μας .

Στην εκδήλωση θα κάνει πρεμιέρα και η νέα μας θεατρική παραγωγή “Τα παιχνίδια του έρωτα” σε σκηνοθεσία Τασίας Γεωργάτου και Γιάννη Καλατζόπουλου, που θα επαναληφθεί το Σάββατο (28.3), την Κυριακή ( 29.3 ) και την Δευτέρα ( 30.3 ) την ίδια ώρα.
Όσοι θέλουν να έρθουν στην παράσταση, λόγω των λίγων σχετικά θέσεων, καλό θα είναι να φροντίσουν για κρατήσεις, επικοινωνώντας με τα μέλη του θεάτρου μας.

Το ΕΘΚ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις