ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω εκτάκτων τεχνικών θεμάτων, οι εγγραφές για τα 10 κμ θα ολοκληρωθούν έως την Παρασκευή 27/3/2015 και ώρα 8.30 το πρωί όχι το Σαββατο 28/3/2015.

Όσοι επιθυμούν να καταγραφεί ο χρόνος τους, θα πρέπει να έχουν δηλωθεί ηλεκτρονικά έως την ανωτέρω ημερομηνία (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.30 ΤΟ ΠΡΩΙ). Στην πλατεία την μέρα του αγώνα θα λάβουν χώρα 50 εγγραφές μόνο με χορήγηση του ειδικού τσιπ χρονομέτρησης. Βεβαίως όσοι δεν ενδιαφέρονται για τον χρόνο τους ή να καταχωρηθούν στα επίσημα αποτελέσματα μπορούν να έρθουν στην πλατεία την ημέρα του αγώνα, να πάρουν αριθμό και να συμμετέχουν κανονικά λαμβάνοντας και το μετάλλιο συμμετοχής. Οι εγγραφές των παιδικών αγώνων γίνονται κανονικά στην πλατεία 9.45 -10.45 την ημέρα του αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΩΡΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι αριθμοί και τα τσιπάκια θα δοθούν στο Θέατρο το Σαββάτο 17-18.45 και την Κυριακή από τις 9.45 έως της 10.45 το πρωί.
Την Παρασκευή μετά την λήξη της προθεσμίας εγγραφών θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του αγώνα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις