Έγινε η κλειστή σύσκεψη για τα έργα της Παλικής στην Περιφέρεια

Μετά το πέρας της δεξίωσης πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών για τα έργα αποκατάστασης της Παλικής προεξέχοντος του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος υπεύθυνος για θέματα Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Διονύσης Λυκούδης και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργος Τζωρτζάτος.

Η συγκεκριμένη σύσκεψη επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο αλλά λόγω του ότι θα απουσίαζε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς για υπηρεσιακούς λόγους στην Κέρκυρα, προτίμησαν να μην αναβάλουν την πολύ σημαντική σύσκεψη αλλά να προχωρήσουν άμεσα και να δώσουν λύσεις, όπου μπορούν, στα καυτά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τις καθυστερήσεις και τις αναβολές στην εκτέλεση των έργων της Παλικής.

Αναμένουμε ανακοινώσεις από τόσο από την πλευρά της Περιφέρειας όσο και του Δήμου Κεφαλονιάς για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην συγκεκριμένη σύσκεψη.

1-DSC05933 1-DSC05937 1-DSC05938 1-DSC05939 1-DSC05940 1-DSC05941 1-DSC05942 1-DSC05945 1-DSC05947

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις