Έγινε η καθιερωμένη δεξίωση στην Περιφέρεια παρουσία του υπ. Υποδομών

Αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων στον Κήπο του Νάπιερ και την Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη δεξίωση στην αίθουσα συνεδριάσεων και στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης μονοπώλησε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων καθώς όλοι ήθελαν να μάθουν τι θα γίνει με τα έργα τόσο στην Κεφαλονιά όσο και με την πορεία της εθνικής οδού Πατρών-Πύργων, με τον Μητροπολίτη Ηλείας Αρχιμανδρίτη Γερμανό να ενδιαφέρεται άμεσα για την πρόοδο των έργων, καθόσον ως γνωστόν αποτελεί ένα αγκάθι στις καθημερινές συγκοινωνίες προς και από Πάτρα. Ο συγκεκριμένος δρόμος έχει πολλά προβλήματα και όπως παραδέχτηκε και ο κ. Σπίρτζης σε δηλώσεις που έκανε, και ποιος δρόμος στην Ελλάδα δεν έχει προβλήματα.

1-DSC05923 1-DSC05926 1-DSC05928 1-DSC05931 1-DSC05932

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις