Διευκρινήσεις από τη Βουλευτή για τις προσκλήσεις στην ανοιχτή συγκέντρωση

Στα πλαίσια της ανοιχτής συγκέντρωσης – ενημέρωσης σχετικά με τους καταστροφικούς σεισμούς του 2014 που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Α.Τ.Ε.Ι. Ι.Ν. στο Ληξούρι, την Τετάρτη 25/3/15, στις 6.00μ.μ., εστάλησαν ηλεκτρονικά από το γραφείο της Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, ομαδικές προσκλήσεις σε λίστα αποδεκτών, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωπος της Χ.Α. Κεφαλονιάς.

Είναι προφανές πως η απεύθυνση στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο έγινε εκ παραδρομής και ανακαλύφθηκε αφού οι σχετικές προσκλήσεις είχαν αποσταλεί. Άλλωστε, οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρες διαχρονικά και η πολιτική του στάση γνωστή στο πανελλήνιο. Η σπουδή με την οποία το ζήτημα επιχειρείται να διακινηθεί πολιτικά είναι δυσανάλογη του πραγματικού του βάρους, αλλά και των πολύ σημαντικών ζητημάτων που θα απασχολήσουν την εκδήλωσή μας.

Αθήνα, 24/3/2015
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις