“Κλωτσάει” πάλι ο γάιδαρος

Με όλους και με όλα τα “έχει βάλει” ο Κώστας Ζαπάντης καθώς από όταν απέτυχε να εκλεγεί Πρόεδρος στο χωριό του έχει “απασφαλήσει” και τον πειράζουν τα πάντα.

Παντού βλέπει άχρηστους, ανίκανους,μέτριους, διεφθαρμένους και ούτω κάθε εξής, υπαινισόμενος …”ο μόνος καθαρός, ο μόνος αδέκαστος, ο μόνος ακέραιος και δεν συμμαζεύεται είναι ο ίδιος”, αλλά …”ο λαός της Κεφαλονιάς δεν μπόρεσε να τον καταλάβει”!

Κάποιος όμως να του πει ότι δεν έχει καμία σημασία το πως βλέπει ο ίδιος τον εαυτό του, αλλά σημασία έχει πως τον βλέπουν οι υπόλοιποι και αυτό άλλωστε αποτυπώθηκε στις τελευταίες εκλογές όπου με το “ζόρι” μάζεψε 70 ψήφους στο χωριό του. Κι όμως μιλάει ακόμα!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις