5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Η “κυρία Βενταφρίδα” απαντάει στην “Κατίνα Λυκούδη”

Κυρία “Κατίνα”, διαβάζω και μαθαίνω για τις φοβερές επιθέσεις σου στους Ναυτικούς Ομίλους του νησιού μας (ΝΟΑ και ΝΟΚΙ), είναι ντροπή κάποιοι Κεφαλλονίτες, πιστεύω ελάχιστοι,  να προσπαθούν να καταστρέψουν ότι γνήσιο και αληθινό υπάρχει ακόμα στον τόπο μας.

Δεν μπορώ να καταλάβω από που πηγάζει αυτό το μίσος. Το χειρότερο από όλα είναι ότι υπογράφεις ως δήθεν “Κατίνα Λυκούδη κάτοικος Πλάκας Αργοστολίου”, αλλά κανείς δεν ξέρει αν είναι αυτό το αληθινό σου όνομα, βέβαια πολλοί υποψιάζονται μία συγκεκριμένη γυναίκα της περιοχής που δημιουργεί προβλήματα σε όλη την κοινωνία, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποδείξει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Πάντως καλό είναι να “βγάλεις την κουκούλα” και καλό είναι να σταματήσουν σάιτ, να σου δίνουν βήμα μέσα από το οποίο “ξερνάς” οξέος και χολή. Μέχρι τότε όμως θα χρησιμοποιώ και εγώ ψευδώνυμο αφού ως γνωστόν  “με το γουρούνι αναγκαστικά παλεύεις στη λάσπη”.

“Η φίλη σου κα Βενταφρίδα” πιστεύω θα με θυμάσαι, έτσι δεν είναι;

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις