27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ελπίδα Κατσαϊτη: Με ποιους “τσακώθηκε” όσο ήταν Πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο (Μέρος Β)

Στο χθεσινό μας δημοσίευμα προσπαθήσαμε να κάνουμε μία μικρή αναδρομή και να θυμηθούμε με πόσους τα “είχε βάλει” η Ελπίδα Κατσαϊτη όσο ήταν Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και με ποιους είχε έρθει σε μεγάλη σύγκρουση.

Το θέμα όμως ήταν “πλούσιο” και δεν έφθανε μόνο μία μέρα οπότε σήμερα έχουμε τη συνέχεια και δημοσιεύουμε το δεύτερο μέρος αυτών με τους οποίους η Ελπίδα έγινε “κομμάτια”.

Συνεχίζουμε λοιπόν:

8. Με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Ευάγγελο Κεκάτο.

kekatos1

Είναι γνωστό ότι οι πετυχημένοι άνθρωποι και οι ικανοί προκαλούν τον “πολιτικό φθόνο”, έτσι την “πάτησε” και ο Βάγγελος Κεκάτος καθώς προφανώς η Ελπίδα Κατσαϊτη δεν μπορούσε να ακούει πόσο πετυχημένος ήταν στο πόστο του, πόσο άξιος ήταν, πόσα πολλά έχει προσφέρει στον τουρισμό της Κεφαλονιάς ενώ για την ίδια ελάχιστη μιλούσαν. Και με τον Βαγγέλη Κεκάτο λοιπόν οι σχέσεις της ήρθαν πολλές φορές σε οριακό σημείο για το γεγονός κυρίως όπως ισχυριζόταν η Κατσαϊτη, πολλές φορές την αγνοούσε και δεν την καλούσε στα μεγάλα “χάπενιγκ” του τουρισμού. Ο Κεκάτος πάντα κύριος δεν αντιδρούσε στις προκλήσεις της Κατσαϊτη πλην όμως λέγεται ότι όταν αυτή διαχώρισε τη θέση της από την Δημοτική Αρχή μη κατεβαίνοντας στις εκλογές μαζί της ο Κεκάτος στα Κουρκουμελάτα “πέταγε πυροτεχνήματα από τη χαρά του”!!!

9. Με τον Γιώργο Τζωρτζάτο.

giorgos-tzortzatos

Εκεί η κόντρα πήρε εκρηκτικές διαστάσεις. Βλέπεται ο Τζωρτζάτος είναι από τα Διλινάτα και δεν έχει ούτε την “αγαθοσύνη” του Παρίση ούτε την “λεπτότητα” του Κεκάτου. Οπότε όταν η Κατσαϊτη του έστελνε επικοινωνιακές ρουκέτες αυτός απαντούσε με αποκαλύψεις-βόμβες εις βάρος της. Η αλήθεια είναι ότι το Λιμενικό Ταμείο επί Τζωρτζάτου πετάει καθώς πλέον ούτε προβλήματα δημιουργεί ούτε εντάσεις υπάρχουν ούτε εξώδικα αποστέλνονται, οπότε οι συγκρίσεις που μοιραία γίνονται κάνουν την Κατσαϊτη να εξοργίζεται για λόγους ευνόητους. Γενικά πάντως ο Τζωρτζάτος είναι ίσως το μόνο άτομο που “τρέμει” η Κατσαϊτη γιατί ξέρει ότι άμα αυτός αγριέψει πραγματικά μετά θα “πάρουν φωτιά τα τόπια” …

10. Με τον πρώην Αντιδήμαρχο Παλικής Ευάγγελο Θεοφιλάτο.

theofilatos-baggelis

Εκεί και αν έγινε “κακός χαμός”, η Ελπίδα από την πρώτη στιγμή δεν “γούσταρε” το γεγονός ότι ο Θεοφιλάτος “καπάρωσε” το αξίωμα του αντιδημάρχου Παλικής και με χίλιους δύο τρόπους έδειχνε την πολιτική αποστροφή της για το πρόσωπό του. Και ο Βαγγέλης όμως γνωστός για το Ληξουριώτικο “ταπεραμέντο” του δεν της “χάρισε κάστανα”, είναι πολλές φορές που της επιτέθηκε ευθέως με αποκορύφωμα το απίθανο ποίημά τους υπό τον τίτλο: “Για την κυρία Μπικουτί”, όπου ανάμεσα σε άλλα έλεγε το φοβερό: “Δεν φταίω εγώ, και αν φταίνε άλλοι, πάρε γλίτσα και μάλιστα μεγάλη, αλλά αν το πανηγύρι αυτό συνεχιστεί κάθε ευγένειά μου θα εξαφανιστεί”!!! Ε μετά από αυτό το ποίημα η κατά Βαγγέλη Θεοφιλάτο “κυρία Μπικουτί” τον άφησε στην ησυχία του για λόγους ευνόητους.

11. Με τον Λούκα Νιφοράτο.

loukas-niforatos

Το πιο θερμό από τα μέτωπα που άνοιξε η Ελπίδα Κατσαϊτη αφού όπως λέει χαρακτηριστικά ο Λούκας Νιφοράτος με Κεφαλονίτικο πνεύμα: “Αν αυτή το παίζει κουρλή από Ληξούρι, εγώ το παίζω τρελός από το Αργοστόλι”!!! Η Κατσαϊτη γενικά προσπαθεί να δώσει την εικόνα ότι δεν φοβάται κανέναν με τον Λούκα όμως ειδικά καλό είναι να είναι περισσότερο μαζεμένη καθώς ως γνωστόν “όταν τον πιάνουν τα διαόλια του” δεν καταλαβαίνει τίποτα και δεν το έχει σε τίποτα να την …”ξεκατινιάσει” δημοσίως!!! Αυτός είναι και ο λόγος που όταν κάποιες φορές πάει στο Μέγαρο προκειμένου να δει τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, που είναι από τους λίγους από τη Δημοτική Αρχή που της δίνουν σημασία ακόμα το κάνει με όλες τις επιφυλάξεις αφού αν την πάρει χαμπάρι ο Λούκας μπορεί να γίνει …”Ολοκαύτωμα”!!!

12. Με τον ΝΟΑ.

noalogo

Φαίνεται πως η κυρία Κατσαϊτη μπέρδεψε τα πράγματα και στην κόντρα της με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου ενέπλεξε και τον ΝΟΑ (Με τα γνωστά αποτελέσματα, αγωγές ΝΟΑ εναντίον της κ.λπ.). Και εντάξει να δεχθούμε ότι με τον Λούκα τσακώθηκε για χίλιους δύο λόγους τα παιδιά όμως, οι αθλητές, οι προπονητές, και η ιστορία του ΝΟΑ τι της φταίγανε άραγε; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί τον κόσμο του ΝΟΑ που είναι πραγματικά αγανακτισμένος με την στάση της πρώην Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου απέναντι στο ιστορικό σωματείο.

13. Με τον Νίκο Ανουσάκη.

nikosanousakis

Και μόνο που ακούει το όνομά του η Κατσαϊτη παθαίνει κάτι μεταξύ “κρίσεις επιληψίας και αλλεργικού σοκ”. Κάποιοι πιστεύουν ότι μάλλον στο σπίτι της θα έχει την φωτογραφία του σε κάδρο και θα του πετάει βελάκια ενώ κάποιοι θεωρούν πως θα πέφτει “πολύ κατάρα”!!! Ο ίδιος πάντως ο Ανουσάκης δεν φαίνεται να την παίρνει και πολύ στα σοβαρά και απλά γελάει όταν ακούει ότι ο Παρίσης εξακολουθεί να την δέχεται στο γραφείο του παρά τις ανακοινώσεις, καταγγελίες, αναφορές και ούτω κάθε εξής που έχει κάνει εναντίον της Δημοτικής Αρχής η Ελπίδα Κατσαϊτη. Είπαμε “μεγάλη καρδιά” ο Δήμαρχος αλλά οι υπόλοιποι στη Δημοτική Αρχή, “δεν θέλουν να την βλέπουν μπροστά τους ούτε ζωγραφιστεί” και “ανατριχιάζουν και μόνο στην ανάμνηση των ημερών που ανεχόντουσαν αναγκαστικά για λόγους πολιτικούς”.

14. Με την “Ισχυρή Κεφαλονιά”.

isxirikefalonia

Είπαμε γενικά στην παράταξη που ανήκε μέχρι το πρόσφατο παρελθόν η Ελπίδα Κατσαϊτη και μόνο που ακούνε το όνομά της παθαίνουν “πολιτικό σύγκρυο”! Κάποιοι δεν της μιλάνε καν, κάποιοι την βλέπουν και αλλάζουν πεζοδρόμιο, κάποιοι της λένε μία τυπική καλημέρα και σχεδόν όλοι τη θυμούνται ως ένα πολιτικό “εφιάλτη”, λόγω των γνωστών εντάσεων και αντιπαραθέσεων που είχε δημιουργήσει.

Μετά από όλα αυτά μένει ένα ερώτημα, ποια γνωστή πολιτική με πανελλήνια δράση σας θυμίζει η Ελπίδα Κατσαϊτη, μα είναι απλό τη Ραχήλ Μακρή.

makri

Καθώς και οι δύο έχουν εκρηκτικό ταμπεραμέντο και σκορπούν το πολιτικό “χάος” .

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις