6 Δεκεμβρίου 2020, Κυριακή

Το τμήμα Ιστιοπλοϊας του ΝΟΑ συμμετέχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας-Ιονίων Νήσων

Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου από σήμερα 20/03/2015, συμμετέχει στη διοργάνωση « Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων» κατηγορίας Optimist και Laser 4,7, το οποίο θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα με διοργανωτές το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και το Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Καλαμάτας «ΑΙΟΛΟΣ» . 

Την ομάδας μας απαρτίζουν τεσσάρις αθλητές- τριες: Παπανικολάτου Βαρβάρα, Πολλάτου Κωνσταντίνα, Δημητράτου Άννα και Ζησιμάτος Περικλής, με προπονήτρια την κα Παγουλάτου Γεωργία και βοηθό προπονητή την κα Μουρελάτου Αγγελική. Η παραμονή τους στην Καλαμάτα θα είναι μέχρι τις 24/03/2015, ώστε να ολοκληρωθούν οι ιστιοδρομίες.
Ευχόμαστε ότι καλύτερο να πετύχουν και να τιμήσουν τον Όμιλο και κατ’ επέκταση την Κεφαλλονιά μας.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις