4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Συνεδρίασε η Σχολική Επιτροπή του Δήμου

Στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» πραγματοποιήθηκε η δεύτερη τακτική συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το Διοικητικό Συμβούλιο και η πρόεδρος κ. Μαρία Κουνάδη συζήτησαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και ψήφισαν ομόφωνα.

Θέματα μεταξύ των οποίων ήταν αποδοχή επιχορήγησης Α΄ δόσης λειτουργικών δαπανών 2015 όπου τονίστηκε από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ότι στα σχολεία δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και όλα αντιμετωπίζονται, καθώς και αποδοχή χρηματικών δωρεών ιδιωτών σε ΕΕΕΕΚ Αργοστολίου όπου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωσταντάκης επεσήμανε ότι κάθε χρόνο μέσα από δράσεις που κάνει η Κοινωφελής επιχείρηση διοργανώνει εκδηλώσεις όπου τα έσοδα καλύπτουν ανάγκες στα ειδικά σχολεία, στο ορφανοτροφείο κ.α.

Επίσης στη συνεδρίαση συζητήθηκε η επιλογή αναδόχου έργου ‘’Επισκευή WC Σχολικής Κοινότητας Γυμνασίου- Λυκείου Πάστρας’’ καθώς και η έγκριση απολογισμού του έτους 2014.

pav pav1 pav2 pav5 pav6 pav7

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις