ΝΟΑ: Αναμένουμε την κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για την Ελπίδα Κατσαϊτη

Ενημερώνουμε τους φίλους μας, τους αθλητές μας και τις οικογένειες τους , ότι χθες 19/03/2015, εκδικάστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κεφαλλονιάς η αγωγή του Σωματείου μας εναντίον της πρώην προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης Ελπίδας Κατσαίτη , για τις δηλώσεις της, οι οποίες έπληξαν βάναυσα τη φήμη και το κύρος του ιστορικού συλλόγου μας. 

Με απόλυτη εμπιστοσύνη και σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη αναμένουμε την κρίση ΤΗΣ για την Ελπίδα Κατσαίτη, ενώ παράλληλα , ενημερώνουμε τους συντοπίτες μας ότι, δημοσιεύματα από διάφορα «παρά –press» δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη καθώς είναι γνωστός ο ρόλος συγκεκριμένων ιστοσελίδων τις οποίες έχουμε καταγγείλει στο παρελθόν.

Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Α.

Λουκάς Νιφοράτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις