4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας στην έκθεση τουρισμού TTR ROMEXPO 2015

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – LEFKADA HOTEL ASSOCIATION
Λευκάδα 19/03/2015

H Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία , στην διεθνή έκθεση τουρισμού ΤΤR ROMEXPO 2015 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας που έλαβε χώρα από 12 έως και 15 Μαρτίου 2015.
Η TTR ROMEXPO θεωρείται η μεγαλύτερη έκθεση της Ρουμανίας στον κλάδο του τουρισμού. Η έκθεση αυτή παρουσίασε σημαντικό ενδιαφέρον συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό τουριστικών επιχειρήσεων από τη Ρουμανία και από όλο τον κόσμο.
Οι δύο πρώτες ημέρες ήταν αφιερωμένες στους επαγγελματίες του χώρου και οι 2 τελευταίες στο ευρύ κοινό.
Στο περίπτερο της Ένωσης έγινε παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με έντυπο υλικό , σε συνδυασμό με την προβολή παραδοσιακών λευκαδίτικων προϊόντων και των παραγωγών της.
Το Σάββατο , καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας έγιναν διαδοχικές παρουσιάσεις των προϊόντων στο ρουμανικό κοινό. Το λάδι, το σαλάμι, τα κρασιά , και το ούζο είχαν την μεγαλύτερη ανταπόκριση. Τα λαδοκούλουρα, τα παστέλια και τα μαντολάτα ενθουσίασαν όλους όσους επισκέπτες τα δοκίμασαν.
Για την τρέχουσα σεζόν είμαστε αισιόδοξοι ότι το τουριστικό ρεύμα από την Ρουμανία θα είναι σημαντικά αυξημένο.

Το ΔΣ της Ενωσης Ξενοδόχων Λευκάδας

ROYMANIA1 romexpo-092 romexpo-052

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις