Σημαντικές προσωπικότητες της περιοχής Πλάκα στηρίζουν το ΝΟΑ

Τελικά έρχεται πάντα η ώρα που αλήθεια λάμπει έτσι μετά τον Γενικό Γραμματέας της Αποκεντρωμένης και τη Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου που απέρριψαν τις ανώνυμες καταγγελίες εις βάρος του  ΝΟΑ τώρα έρχονται και οι αληθινοί γείτονες να δικαιώσουν τον ΝΟΑ και σε ηθικό επίπεδο.

Καταξιωμένες προσωπικότητες της Κεφαλονιάς που τυγχάνει να κατοικούν στην περιοχή Πλάκας ξεκάθαρα στηρίζουν το ΝΟΑ και διαψεύδουν αυτούς που από το σκοτάδι υπέγραψαν ως δήθεν κάτοικοι “Πλάκας”. Οι προσωπικότητες που στηρίζουν τον ΝΟΑ είναι ο καθηγητής Κατάνιας Αντώνης, ο Φαρμακοποιός Μπούρας, ο γιατρός Μπαζίγος και πολλοί άλλοι γείτονες της περιοχής. Επομένως όλοι αυτοί που υπογράφουν ως δήθεν κάτοικοι “Πλάκας” πρέπει τώρα να κρυφτούν σε ακόμα πιο βαθιά “σκοτάδια”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις