Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων είχε ο Περιφερειάρχης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτο πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Ιονίων Νήσων Γ. Τσιρογιάννης συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του.
Ο κ. Τσιρογιάννης ζήτησε από τον περιφερειάρχη τη συνεργασία του αναφορικά με την ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας στα νησιά του Ιονίου ενώ συζήτησαν και την δυνατότητα χρηματοδότησης, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, των υπηρεσιών της αστυνομίας για την προμήθεια του αναγκαίου μηχανολογικού εξοπλισμού.
Ο περιφερειάρχης συνεχάρη τον κο Τσιρογιάννη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και υπογράμμισε τη διάθεση της ΠΙΝ για συνεργασία με βασικό στόχο την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών της περιφέρειας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις