5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Στο Κολέγιο Αθηνών η Γυναικεία Χορωδία Αργοστολίου

Tην Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, η Γυναικεία Χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς, με μαέστρο τον Άγγελο Μουρελάτο, έπειτα από πρόσκληση του Κολεγίου Αθηνών και του Μουσείου Γεωργίου Δροσίνη, θα παρουσιάσει ένα πλήρες Μουσικό αφιέρωμα στον ποιητή Γεώργιο Δροσίνη.

Η Χορωδία θα ερμηνεύσει μελοποιημένες συνθέσεις του ποιητή και θα παρουσιάσει το ποιητικό έργο του Γεωργίου Δροσίνη μέσα από Χορωδιακά τραγούδια, Μονωδίες και Ντουέτα.

Η Γυναικεία Χορωδία θα παρουσιαστεί στο Κολέγιο Αθηνών την Παρασκευή το πρωί, ώρα:11.00π.μ. σε παράλληλη εκδήλωση αφιέρωμα στον ποιητή και το ίδιο βράδυ, ώρα:6.00μ.μ. θα δώσει τη μεγάλη της Συναυλία στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, σε συνδιοργάνωση με το Μουσείο Γεωργίου Δροσίνη.
Περιμένουμε όλους τους Κεφαλονίτες των Αθηνών να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Κωνσταντάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις