Σε λειτουργία και πάλι ο θρυλικός «Ζήσιμος» στην Κέρκυρα από την αλυσίδα “Σπαθής”

Στα χέρια της αλυσίδας «Σπαθής», που διατηρεί καταστήματα με χειροποίητα γλυκά, παγωτά και σφολιατοειδή προϊόντα, έχει περάσει το ιστορικό καφενείο – σημείο αναφορά για τους Κερκυραίους – «ο Ζήσιμος» ή αλλιώς «Τα Ολύμπια».

Το ιστορικό αυτό καφενείο, που με το κλείσιμό του μόνο δυσαρέσκεια επέφερε στους κατοίκους και τους τουρίστες του νησιού, αναμένεται να λειτουργήσει και πάλι πιθανώς την επόμενη εβδομάδα. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα συνεργεία του επιχειρηματία εργάζονται πυρετωδώς στον εσωτερικό χώρο του κτιρίου, με στόχο να είναι έτοιμοι πριν το Πάσχα.

Την επιχείρηση ανέλαβε, μετά από δημοπρασία, ο Κεφαλλονίτης κ. Σπαθής, ο οποίος διατηρεί επιχειρήσεις συναφούς χαρακτήρα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη. Μάλιστα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της επιχείρησης, ο κ. Σπαθής δεν σκοπεύει να αλλάξει κάτι από τον παραδοσιακό διάκοσμο του Ζήσιμου, παρά θα προσθέσει κάποιες μοντέρνες πινελιές στον εσωτερικό χώρο του παρασκευαστηρίου όπου θα προσθέσει προϊόντα όπου ο ίδιος παράγει, όπως παγωτά, βάφλες κ.α.

Χριστίνα Χονδρογιάννη

Corfutime.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις