“Ταχυδρόμος” κατάντησε ο Θεόφιλος

Και μετά ο Θεόφιλος Μιχαλάτος παραπονιέται που στην Δημοτική Αρχή γελάνε μαζί του… ενώ δηλαδή οι προσφυγές του κατά των νομικών προσώπων του Δήμου (ΟΚΑΠ, ΚΕΔΗΚΕ, ΔΕΥΑΚ, Λιμενικό Ταμείο) απέτυχαν και απορρίφθηκαν, αυτός… “πανηγυρίζει” επειδή εστάλησαν κάποιες επιστολές, οι οποίες δεν έχουν καμία νομική αξία και δεν υποχρεώνουν νομικά το Δήμο να αλλάξει καμία από τις αποφάσεις του.

Φαίνεται ότι όταν ήταν μικρός ο Θεόφιλος ήθελε να γίνει ταχυδρόμος, δεν δικαιολογείται διαφορετικά η χαρά του για τις επιστολές με τις οποίες στο Δημαρχείο απλά “δροσίζονται” δεδομένου ότι οι προσφυγές αυτές του Θεόφιλου Μιχαλάτου όπως είπαμε πιο πάνω “πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις