Η Κεφαλονιά στη Ρουμανία

Εξαιρετικής σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης από τις Χώρες των Βαλκανίων στα Νησιά του Ιονίου, η πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΕΔΙΝ, Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλεξανδρου Παριση, να υπάρξει με Εκθεσιακό Περίπτερο συμμετοχή της ΠΕΔΙΝ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βουκουρέστι.
Πλήθος παραγόντων του τουρισμού πληροφορήθηκαν για τις ομορφιές και τις ταξιδιωτικές δυνατότητες των Νησιών του Ιονίου.
Με την συνεργασία του ΕΟΤ Ρουμανίας και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι, υπήρξε μεγαλη προβολη των Νησιών στον εντυπο και ηλεκτρονικό διεθνη ταξιδιωτικό τύπο.
Την Κεφαλονιά, εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμου-Τουρισμού κ.Ευαγγελος Κεκάτος, ό οποιος με το κλείσιμο της Έκθεσης μεταβαίνει στο Miami των Η.Π.Α. για να εκπροσωπήσει την Κεφαλονιά στη Διεθνη Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιεροπλοιων, Sea Trade Miami 2015.
Με την ολοκλήρωση των δύο σημαντικών, για τον Τουρισμό της Κεφαλονιάς, διεθνών Εκδηλωσεων θα υπάρξει αναλυτικό Δελτίο Τύπου, που θα ενημερώνει για τα αποτελέσματα των συμμετοχών.

kek1-2roumania kek2-2roumania kek-3roumania

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις