Βράβευση της ΠΕΔΙΝ στη Ρουμανία

Η εξαιρετικά επιτυχημένη πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΕΔΙΝ, Δημάρχου Κεφαλονιάς, κ. Αλεξανδρου Παρίση για την συμμετοχή των Νησιών του Ιονίου με Εκθεσιακό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι, επιβραβεύθηκε με Ειδική Τιμητική Διάκριση από την ROMEXPO για την καλύτερη συμμετοχή στην Έκθεση.
Την Τιμητική Διάκριση, η οποία καλύφθηκε από τα Διεθνή Ταξιδιωτικά ΜΜΕ, παρέλαβε εκ μέρους του κ.Παρίση, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού κ.Ευαγγελος Κεκάτος, ο οποίος αφου ευχαρίστησε για την Τιμή, προσκάλεσε στην Κεφαλονιά, Δημοσιογράφους που ειδικεύονται στον Τουρισμό των Βαλκανικών Χωρών.
Επίσης ο κ.Κεκάτος ειχε εποικοδομητική συνεργασία με τον Α’Σύμβουλο Τύπου και Επικοινωνίας της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι, κ.Μιχάλη Κωνσταντινιδη και επίκειται συνάντηση με τον κ.Γεράσιμο Βεργωτή στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Κεφαλονιάς με το Ιδρυμα Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή για το Φεστιβαλ Κλασσικής Μουσικής που με μεγάλη επιτυχία οργανώνει στο Νησι ο κ.Βεργωτής.

kek-4

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις